Sevilla

Vi tog lite sovmorgon och gick ner och åt frukost halv nio. Bra service men kanske inte riktigt allt vi ville ha till frukost dock så åt vi oss riktigt mätta.


Plockade ihop packningen som är lite rörig just nu, blir nog ordning på den när vi landar i Cádiz sen. När vi checkat ut så lämnade vi väskorna och hämtade bilen. Parkeringen blev dyr, vi valde bort hotellets parkeringen som kostade 14,50 och gjorde bort oss och tog samma parkering som förra året och det blev 23,30. 
Vi kom iväg och första stoppet skulle bli Grazalema, en otroligt vacker pueblos blancos. Vi tog en promenad och satte oss på torget och åt glass och nyköpt vatten. 






Vägen därifrån var bitvis väldigt slingrande, man mötte nästan sig själv och dessa cyklister! Cyklister kommer i en jäkla fart och de idioterna ginar i kurvorna. 
Utsikten ner över Zahara var otroligt vacker och alla dessa fält med solrosor. 






En utmärkt chaufför fixade så vi kom direkt till hotellet i Sevilla. Vi hade tur och hittade en parkeringsplats nästan vid entrén till hotellet. Det var inte bara vi som skulle checka in och det blev lite körigt då vi behövde logga in på nätet för att flytta pengar, inte världens bästa nätverk heller. Bilder från hotell lägger vi ut sen när vi sett hela, det är stort. ACn var på när vi kom in i rummet så det var svalt och skönt och rummet var stort och fint. 
Det visade sig att vi hade bokat superiorroom för att få terass och det innehöll mer än vi trodde. Vi har tillgång till VIP och eliterummet. Våra nycklar går dit och dit kan vi gå när vi vill och äta lite och dricka vatten eller kaffe dessutom finns det dagsfärska tidningar från massa länder och datorer att använda.








Så vi gick en sväng på hotellet och kollade alla restauranger och poolområdet innan vi tog en promenad till Mercadona. Vattnet i minibaren är svindyrt så vi köper eget, det är billigare att beställa upp vatten med roomservice än att ta i minibaren. 
En otroligt tryckande hetta så vi valde att ta en taxi hem med det vi handlat. Blev lite godis också.