Allmänt Belvedere, Kroatien, Mclouis, Snigeln, Split, Trogir, barnbarn, husbil, livstid, resa

Trogir och Belvedere

En vecka går otroligt fort. Vi kom två dagar innan dottern och dotterdottern skulle komm och hade en dag till när de åkt. Det blir lite omställning när de flyttar intvå till i husbilen men det gick bara bra, vi är ganska stökiga av oss inga pedanter alltså. Innan de kom hade vi köpt en liten pool och vattenkanna då vi visste att det skulle uppskattas av barnbarnet. 
(null)

(null)
Helt orädd för vatten och tokig i att bada. Stranden nedanför oss var inte speciellt barnvänlig men dagarna innan de kom hade vi åkt båt till Trogir och sett att det fanns en finare strand en bit bort, Medena beach. Dit gick vi. Något jobbig väg med en resevagn på sand, stenar och trätrall, tur att vår kära dramaten är med och kan ta alla annan packning. 
(null)

(null)
Efter den dagens promenad tur och retur blev det båt resterande resor. 
(null)

(null)

(null)
Vi hann även med att besöka Trogir och Split. Två mysiga städer med många härliga små gränder. Lite shopping i det hysteriska Game of Thrones kvarteret. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
En av oss blev väldigt trött och sov en stund innan lunchen i Split. 
En hyfsat bra camping men den absolut dyraste vi besökt, Paris var billigt jämfört med denna. Fin butik och fina restauranger. Ett minus var att de absolut inte visade damfotboll, de bara fnös när vi frågade. Damfotboll? Nej nej. Att tvätta kostade med dagen kurs då 77:-/tvätt och du får hålla med eget tvättmedel. Solstolarna runt det lilla poolområdet kostar att hyra trots att du bor på campingen. 
Det finns en hel del underhållning för barn och redan när vi kom och såg disco skylten insåg vi att där skulle vi vara och dansa med barnbarnet. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Matlagning på muurikkan är perfekt när man är några stycken, kycklingwok och sen pannkakor. Pannkakor med glass och sylt. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Skönt att morfar får lite hjälp med att gå iväg och tömma toakassetten också. 
(null)
Sen kan man ju ta en liten cykeltur och då vet man aldrig var man hamnar eller om vägen tar slut. 
(null)
Alltid skönt att avsluta kvällarna med lite ostkrokar.
(null)
Lite otur med vädret en dag, det åskade och regnade några kvällar och nätter också. Då får man roa sig i husbilen med vad som bjuds. 
(null)